Marmara Kolejinde Liseler Arası Scrabble Turnuvası Heyecanı

       Marmara Koleji 14-15 Nisan tarihlerinde liseler arası Scrabble turnuvasında 27  okuldan  yaklaşık 200 kişiye ev sahipliği yaptı.

       Büyük bir katılımın olduğu ve dört turda gerçekleşen turnuva iki gün sürdü. Görkemli bir açılış töreni ile başlayan turnuva, piyano dinletisi, dans gösterisi ve sertifika dağıtım töreni ile devam etti. Turnuva detaylarının ve masaların açıklanmasıyla turlar başladı.  İlk iki tur 14 Nisanda, üçüncü ve dördüncü turlar ise 15 Nisan tarihinde yapıldı.  Turnuvanın ilk gününde 27 masa ve 108 öğrenci ile birinci tur;  sonrasında masa birinci ve ikincilerinin katıldığı ikinci tur oynandı.15 Nisan tarihinde ise yarı final ve final turları yapıldı. Büyük bir çekişmenin yaşandığı turlarda hakemlerimize çok iş düştü.

        Zorlu mücadelede ipi göğüsleyerek birinci olan öğrenci ise Fatin Rüştü Zorlu Anadolu Lisesinden Serkan Mehter oldu. İkinciliği; Köy Hizmetleri Anadolu Lisesinden Elif Sena Yaman ve üçüncülüğü ise yine Köy Hizmetleri Anadolu Lisesinden Berat Özmen aldı.

         Birinciye bilgisayar-tablet, ikinciye tablet ve üçüncüye aksiyon kameranın hediye edildiği turnuvada dereceye giren öğrenciler ödüllerini, törenle, Marmara Eğitim Kurumları Liseler Müdürü Mehmet Alkan, Yabancı Diller Bölüm Başkanı Neşe Sarışın ve turnuva koordinatörü Pınar Çırpanlı’dan aldılar.

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.