ÖZEL MARMARA KOLEJİ 29 EKİM KUTLAMASI

CUMHURİYETİMİZ 91 YAŞINDA…

Marmara Eğitim Kurumları öğrenci ve öğretmenleri Cumhuriyet Bayramını, Hasan Ali Yücel konferans salonunda velilerin de katılımıyla coşkulu ve renkli bir törenle kutladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Beden Eğitimi öğretmeni Mehmet EREN yaptı. Atatürk’ün sözleri ve görüntülerinin sunulduğu slayt gösterisi bizlere bir kez daha unutmamamız gereken kavramları hatırlattı. Bu görüntülerin sonrasında ise öğrencilerimizin “Cumhuriyet’in İlan Edildiği Gece” yi canlandırmaları ve Cumhuriyetimizin 100.yılına ithafen yazılan ve bestelenen 2023 adlı eser izleyenlerle duygulu anlar yaşattı.

Son olarak ise öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımıyla renklenen modern dans gösterileri ilgiyle izlendi. Tam bir  görsel  şölene  dönüşen tören tüm görevli öğrencilerin sahneye çıkması ve İzmir Marşıyla  coşkulu bir şekilde sona erdi.

Nice yıllara Cumhuriyet!

.