Özel Marmara Koleji “Avrupa Gençlik Parlamentosu Kulübü” ulusal ve uluslar arası başarılarını gelenekselleştiriyor.

Avrupa Gençlik Parlamentosu ulusal seçimlerine katılan, 130 kişiyi eleyerek -NATO merkez karargâhı, AB Komisyonu, AB Bakanlar Konseyi gibi çeşitli kuruluşların merkezlerini içinde barındırdığı için- Avrupa’nın da başkenti sayılan Brüksel’e gitmeye hak kazanan öğrencimiz Doğa Tekneci, okulunu ve ülkesini başarıyla temsil etmiştir.

24-27 Şubat 2015 tarihleri arasında Türkiye’den 8 farklı okuldan 8 farklı kişiyle birlikte Brüksel’e giden ve Uluslararası 21. Avrupa Gençlik Parlamentosu’nda Türkiye Delegasyonu olarak yer alan 11.sınıf öğrencisi Doğa TEKNECİ; yaşadığı bu özel deneyimin bir parçası olmaktan büyük gurur duyduğunu, dünya sorunlarına gençlerin yaklaşımlarının oldukça önemli katkılar sağladığını ve çözümsel nitelik taşıdığını vurguladı.

EYP Kulübü danışmanları Tarih öğretmeni Zülal EROĞLU ve İngilizce öğretmeni Sitem SİPAHİ, uluslararası delegasyonlara katılarak Türkiye’nin köklü okulları arasında yer almanın mutluluğunu paylaştılar. Geleceğin mimar taşları olan gençlerimizin;  siyasi,sosyal, ekonomik alanlarda her türlü  sorunsala  dikkat ve özenle  eğilmelerinin,  geleceğimizle ilgili umutlarını arttırdığını dile getirdi.

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.