Eğlenerek Öğreniyorum

Bugün Özel Marmara Anaokulu 5 yaş grubu öğrencilerimizle mor partimizi yaptık. Mathazone ormanının sevimli ailesinden Bay 4 ile birlikte spor salonuna gittik. Afacan Bay 4’ün en sevdiği şekil olan kare ve dikdörtgen çerçevelerimizi süsledik. Ardından eğlenceli müziklerle dans ederek keyifli bir gün geçerdik.

4 yaş grubu öğrencilerimizle de kırmızı partimizi yaptık. Mathazone ormanının sevimli ailesinin bir diğer üyesi olan Bay 1’in partisi için giydiğimiz kırmızı kıyafetlerimiz ve elimizde ritim aletleri ile dans edip çeşitli oyunlar oynadık ve çok eğlendik.

Özel Marmara Anaokulu tüm yaş grubu öğrencilerimizle Mathazone programımızla eğlenerek hem renkleri, hem kavramları, hem de matematiği keyifle öğreniyoruz.