Okul Müdürümüzden

Doğru seçilmiş bir anaokulunda çocukların geleceği iyi şekillenir. Çünkü; kişiliğin temelinin atıldığı, insan zekasının en hızlı gelişim sürecinin yaşandığı çocukların yakın çevrelerinden en çok etkilendiği dönem ‘’ okul öncesi ‘’ dönemdir.

Her çocuk ‘’ tek ve özel ‘’ dir düşüncesiyle çocukların yaş grupları ve bireysel farklılıkları göz önünde bulundurularak yarının büyüklerine kendilerini mutlu, rahat hissedebilecekleri sevgi saygı dolu bir ortam sunmak öncelikli hedefimizdir.

Yaparak ve yaşayarak öğrenme fırsatlarının sunulduğu düşünme ve çözümlemeye yönelik teşvik ortamlarının oluşturulduğu dersliklerimizde ortak noktamız çocuklarımızdır. Hedefimiz öğrenmeyi öğrenmiş bireyler olarak çocuklarımızı ‘’ Dünya İnsanı ‘’ yapmaktır.