6 EKİM KUTLAMASI

6 EKİM  İSTANBUL’UN KURTULUŞU PROGRAMI

6  EKİM   İstanbul'un  Kurtuluşu,  MARMARA  KOLEJİ  Fen ve Matematik  Bölümü  tarafından  hazırlanan bir törenle kutlandı.  Öğrencilerimiz  tarih konusunda  bir duayen olan Maltepe Üniversitesi  öğretim görevlisi Yard. Doç. Sn. Orhan Çekiç'i  büyük bir ilgi ile dinlediler.Yakın tarihimizin  bilinmeyen  yönlerini   hocamızın  güzel  üslubundan   dinlemek  ve öğrenmek  hepimiz  için çok keyifliydi. Marmara  Koleji  tüm  çalışanları  ve  öğrencileri  olarak  , bize  böyle  güzel  bir gün  yaşattığı  için  sayın  hocamıza  teşekkürlerimizi  ve  şükranlarımızı  sunuyoruz.Öğrencimiz  Melisa ULUFİ  müzik  öğretmenimiz Sn. Levent TANMAN  eşliğinde   okuduğu  güzel   İstanbul  şarkıları ile programı sonlandırdı.

Ozel Marmara Koleji