DOĞA ve TEKNOLOJİ KONFERANSI

Marmara Koleji Fen ve Matematik Bölümü tarafından düzenlenen “Doğa ve Teknoloji Konferansı” 23 Ocak 2014 tarihinde okulumuzun Hasan Ali Yücel Konferans Salonunda gerçekleşti.

Doğa Bilimleri Derneği Başkanı Altuğ Revnak ETİ tarafından verilen konferansa okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Canlılardaki teknolojinin günümüz teknolojisine etkilerini inceleyen biometrik konusunda dünyadaki ender uzmanlardan biri olan Altuğ Revnak Eti görsellerle desteklediği konferansında doğadaki canlılardaki teknolojinin günümüz teknolojisine nasıl uyarlandığı konusunda ayrıntılar verdi. Doğayı korumak için önce doğayı iyice tanımanın gerekliliğini vurgulayan ETİ, insanın ve doğanın birlikte hareket etmesinin bilimsel gelişmeleri de olumlu etkileyebileceğini söyledi. Verdiği örneklerde köpekbalığı derisinin yüzücü mayoları, yat ve gemi üretimine ışık tuttuğunu söyleyen ETİ, “Teknolojilerin milyonlarca yıldır bu canlılarda var olduğunu sonradan kazanılmadığını” aktardı.

Öğrencilerimiz tarafından ilgi ile izlenen konferansın ardından bu tür bilgilerin öğrencilerimizin ufkunu açma noktasında büyük önem taşıdığını vurgulayan okul müdürü Mehmet ALKAN paylaşımlarından dolayı Doğa Bilimleri Derneği Başkanı Altuğ Revnak Eti’yi tebrik ederek ödülünü takdim etti.

DOĞA ve TEKNOLOJİ KONFERANSI DOĞA ve TEKNOLOJİ KONFERANSI DOĞA ve TEKNOLOJİ KONFERANSI
DOĞA ve TEKNOLOJİ KONFERANSI

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.