Marmara Kolejinde Karne Heyecanı

Marmara Eğitim Kurumları öğrencileri 2013–2014 eğitim-öğretim yılı yarı yıl dönemi karnelerini aldılar. Özel Marmara Koleji birincileri okul müdürü Mehmet ALKAN tarafından kitapla ödüllendirilirken kendisinin elinden karne alarak onurlandılar. Özel Marmara Koleji Hazırlık sınıfı, Meslek Lisesi, Fen Lisesi, Kolej 1.2.3 ve 4. sınıflarının takdir ve teşekkür belgeleri öğretmenleri tarafından verildi.

Marmara İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri, karne tatiline girmenin sevincini yaşarken, ailelerinde heyecanı görülmeye değerdi. Duydukları sevgiyi ve öğretmenleri hakkındaki düşüncelerini en güzel şekilde dile getiren öğrenciler, öğretmenlerine teşekkürlerini sundular. Çocukların gerçek anlamda dinlendirici bir tatil geçirerek ikinci yarı yıla motivasyonları yüksek başlamalarını sağlamak için, sömestır tatilinde mutlaka bir tatil programı yapılması, konu tekrarları ile birlikte kitap okunması gerekliliğini vurgulayan uzman rehberlerimiz öğrencilerimize iyi tatiller dilediler.

Marmara Kolejinde Karne Heyecanı Marmara Kolejinde Karne Heyecanı Marmara Kolejinde Karne Heyecanı
Marmara Kolejinde Karne Heyecanı